Sądzę, że to jest temat, który jest najbardziej niedookreślony ze wszystkich i zarazem kluczowy - kiedy? Chciałbym to ustalić wspólnie z Wami, by dopasować go do potrzeb jak największej ilości uczestników zlotu.
Moja wstępna propozycja to miesiące lipiec lub sierpień, raczej w sobotę. Dlaczego tak?
Lipiec i sierpień to okres, kiedy większość ludzi bierze urlop w pracy, uczniowie kończą rok szkolny, a studenci są po sesji i daleką perspektywą jest dla nich Kampania Wrześniowa - czyli sesja poprawkowa. Sobota zaś dlatego, że - nie czarujmy się, ludzie pracujący, którzy nie wezmą urlopu mogą się na jeden dzień urwać z pracy pod pozorem choroby, a potem mają niedzielę, czyli już totalnie dzień wolny. Osobiście nawet nie czaruję się, że zlot odbędzie się w atmosferze całkowitej abstynencji używkowej, że nikt z nikim nie wyląduje w krzakach celem wyprodukowania nowych graczy oraz że po całonocnej imprezie z rana wszyscy będą świeży, rześcy i wypoczęci. Aby zapobiec problemom w jak największej ilości, myślę, że sobota będzie zdecydowanie najlepsza. Dojdziecie do siebie w niedzielę i zdążycie dojechać spkojnie do domów.
A zatem, która sobota najbardziej by Wam pasowała?
Aby było wyraźnie wyodrębnione, piszę post pod postem.
Mamy do czynienia z przykrym zjawiskiem turnusu letniego na Pająku, tak więc sporo terminów jest już zaklepanych.
Jest jeden wolny dzień, 20 czerwca, ale obawiam się, że wtedy jeszcze będę walczył z sesją, toteż raczej odpada.
Potem mamy wolne od 15 sierpnia, możemy wtedy wynająć spokojnie Pająk, czyli w sumie spoko.
Warunek: musielibyśmy zaklepać sobie termin jak najszybciej. To nie jest wymóg formalny, to kwestia tego, żeby nam nikt nie zajął tego terminu, zwłaszcza, że Pająk to bardzo atrakcyjne miejsce na wszelkiego rodzaju imprezy.
W tym momencie najlbliższa sobota to 22 sierpnia.
Wypowiadajcie się odnośnie terminu.
Halo, wstępnie termin ustalony na 22 sierpnia, ktoś ma jakieś pytania, wnioski, zażalenia, interpelacje? Bo nie widzę żadnego odzewu. Nie widzę też propozycji ze strony KK, która miała być rzucona. Jeśli nikt nie będzie się dalej wypowiadał, to termin zlotu zostaje ustalony na datę, którą wyznaczyłem.